25 Aralık 2008 Perşembe

Yeni yılınız kutlu olsun













Kriz mağduru ben, işyerim yarından itibaren 5 Ocak'a kadar tatil olacağından ve evde de internet bağlantım olmadığından hepinizin yeni yılını şimdiden kutlamak istiyorum.

Bu sene kötü bitiyor, kriz vs derken, umarım gelecek olan sene bize hepimize sağlık ve güzellikler getirsin (ve de bol kazançlar).

Hiç adetim değildir sene sonunda geçmiş yılın muhasebesini yapmak, gelecek yılda yapmak istediklerimi listelemek falan ama bu sene 40 (KIRK) yaşındayım be kardeşim.

Yapayım şu muhasebeyi bir sefere mahsus dedim. Gerçi nasıl yapılır çok emin değilim ama..

En büyük hatam : Olmayan mememin yerine yeni meme yaptırmak için hastaneye başvurmam. O lanet doktorun eline düşmem,çektiklerim, halen ağrıyan ameliyat yerlerim, meme yapılmadığı gibi karnımda bıraktıkları o iğrenç ameliyat yerim.

En büyük hayalim : 2 memeli olmak (hala!), giydiğim şeyi kendime yakıştırmak, habire kayıp duran protezi düzeltmek zorunda kalmamak, protezin ağırlığından dolayı düşen omzumu düzeltebilmek, aynalara yeniden bakabilmek, istediğim şeyi yeniden giyebilmek, yeni yeni rengarenk dantelli vs sütyenler giyebilmek...

En büyük sevincim : Kızım, her anı, konuşması, anne demesi, beni akşam işten geldiğimde sevinç çığlıkları atarak karşılaması, terliklerimi getirmesi.

En büyük mutluluğum : Gene her saniyesi ile kızım, Potuk'un da benim üzerime tırmanmaya çalışması, deli gibi sallanan kuyruğu, kucağımda uyuyakalması, Gece Bahçesi'ni seyrederken bir yanımda Potuk'a bir yanımda da İdil'e meyve yedirmek.
ailemle birlikte olmak, sohbet etmek, arkadaşlarımla buluşup kaynatmak.

Bu sene benim için pekte iyi geçmedi, Mayıs'tan beri hastaneler, ameliyatlar, raporlar,tahliller, doktor kuyrukları, sızım sızım sızlayan dikişler, zımba teli ile yapılan dikişler nedeniyle tuvalete bile kendi başıma gidememek,korseyle geçen sıcak yaz günleri vs vs..

Ama kızım büyüyor, iyiden iyiye dilleniyor, artık birlikte tv seyrediyoruz, oyun oynuyoruz, kitap okuyoruz.

2009'dan dileklerim:

Sağlık
Para
Huzur
Ailemin yanımda olması
Ev kadını olup kızımı kendim büyütebilmek

Sizin muhasebeniz nasıl peki?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Hoş olmayan hatıraların 2008 de kalır işallah, yeni yılın mutluluk ve huzur getirsin. Sevgiler

Primarima dedi ki...

Yazınızdan sonra etiketden de çok etkilendim evet hayat bazen b.kdan olabiliyor.UMarım 2009 size ugurlu gelir ve en çokda sağlık verir:)hayatınızda kızınız var o zaten en büyük güzellik demektir:)

Primarima dedi ki...

Benim muhasebem yok :) sizede bol sağlık ve huzur dolu bir yeni yıl diliyorum :)

aysencifci dedi ki...

Prima ve Gülhan, güzel dilekleriniz için teşekkürler.
2009 hepimize tüm dileklerimizi bol bol getirsin inşallah.