1 Aralık 2008 Pazartesi

Bu haftasonu kızıma talip çıktı

Bu yazı kuzuma..

Aşkım, bu haftasonu sana 2 talip çıktı. Daha 15 aylıksın ama çok tatlısın prensesim..
Cumartesi günü sabah 07.30'da uyandın, hiç yemek yemedin. Kahvaltıya yengemin öğretmen arkadaşı Şule'nin annesine hacı tebriğine gittik. Şule'nin kardeşi ile aynı dönemde hamileydik, hiç görüşmedik ama bir oğlu olmuştu. Onlarda gelmişti. İlk talibin Celal Efe oldu. Koca kafalı ama sevimli, ayaklarına yattı senin. Gerçi senden "kızım öp kardeşi" dediler diye üstüne resmen yatıp öptün ama neyse! Baban yeminle çoooooooookkkk sinirlendi. Şakasını bile yaptırmıyor, küfür ediyor. Neyse orda epey bebekle oynadın, dayın geldi, bebeği kucağına alınca dayını kıskandın. Ordada yemedin ve tabii ki uyumadın. Senin "cıss"tan anladığın ve etrafı karıştırmadığın için hanım bir kız olduğuna kanaat getirdiler, güzelmişsinde. O yüzden istemeye geleceklermiş
Dayın bizi Sonra Seda teyzene güne götürdü. Arabada uyudun ve yaklaşık 1 saat uyanmadın! Seda teyzen - aslında abla- salonu yenilemiş çok güzel olmuş.
Ordada 5 yaşında bir oğlu olan abla vardı, o da seni çok sevdi. Bu arada mavi kadife jilen, kırmızı adidas ayakkabıların, beyaz külotlu çorabın, beyaz t-shirtinle çok sevimliydin. Seda Teyze'nda lacivert kadife eteğini ve başka bir beyaz t-shirti giydik. Saadet teyzen, Vesile Teyzen-Saadetin kardeşi-,halan,Seda abla,Nihan Teyzen-Seda ablanın annesi- seni çok sevdi. Ayrıca Seda ablanın arkadaşlarından birde reiki masteri Peyker abla vardı. O seni çok beğendi.
Pazar günü dayınlar balık yemeğe bize -anneanneye- gelecekti. Fakat dayın GENE ayağını burktu. Bizde fırını alıp dayınlara gittik. Orda dayınla el ele yürüdün. Dayın topal topal seni gezdirdi, teyzen poponu ısırdı, yengen seni armut koltukla evde gezdirdi. Ne çok seviliyorsun bir bilsen. Bütün aile seni çok seviyor, herkesin tek konusu sensin.
Akşam üstü Nilgün teyzen ve Nilsu ablan geldi. Nilsu sana oyuncak ayırmış, bir sürü ahsap yap boz getirdiler, cüceler evi, bebekler, ayrıca alıştırma külotları. Yazın tuvalet eğitimi vereceğiz sana.
Yeni moda, Cumartesi Pazar kesinlikle hiçkimseyi hatta Deida'yı bile istemiyorsun. Sadece benim seninle ilgilenmemi istiyorsun, bu yüzden tuvaletin kapısını kapatamıyorum. Ağlıyorsun, gece senin sesinden kaçan baban sürekli salonda yatıyor.
Şimdilik hafta sonumuz böyle geçti. Bir an evvel öteki hafta sonuda gelse de beraber olsak.. Sabah seni Deidan aldı diye çok ağladın, yakama yapıştın, gitmemi istemedin. Hala üzülüyorum annecim. 3 kuruş için birbirimize hasretiz....

Hiç yorum yok: