15 Ocak 2011 Cumartesi

Kuzumun tükkanı- Bijuteri

Dükkan açacak kadar takısı-tokası olup, hiç birini takmayan, elinde-kolunda hiçbir şey istemeyen yegane zottik benimki mi?

Gelin tükkanımıza.

Önce sabah keyfi yapan anne taciz edilir.

Annenin dizleri arasında uyuklayan zavallı "Sefileş" Potuk kaldırılır Bütün malzemeler orta sehpanın üstüne yığılır Gururlu bir dükkan sahibi olarak pişmiş kelle pozu verilir Geri odasına gidilir, geğiren (afedersiniz), ağlayan bebeği pışpışlanır Şaşkın şaşkın bakılır! Neden bebek hala ağlamaktadır? Ağlayan bebek bir kenara atılır Prenses peluşları çıkartılır Yeni tukurdayan terlikler giyilir (ötekiler koptu da!) Daha tam uyanamamış olduğuna kanaat getirir Yok yok uyanmıştır,oyun oynamak istemektedir! Yemek yemek lazım değildir! Çünkü Prensesler taç takar ama kahvaltı etmez! Israrlara sırıtılır Takarım çantamı koluma, düşerim yoluma Bakiyim param var mı? Kalan uykuya salonda devam edelir ya da en azından öyle niyet edilir Kıllı abisi uyur ama öteki kardeş uyumaz Anne dükkanı derleyip toplamaya karar verir ve işe koyulur

Yeni terlikler Kuaför malzemeleri Mini bebek kolleksiyonu Taç reyonu Tükkan olur da para kasası olmaz mı? Bijuteri reyonu Yüzük reyonu Küpe bölümü Bilezik bölümü Kolye reyonu Taraklar Parfüm kısmı Makyaj köşesi Toka reyonuSiparişi olan?

7 yorum:

SMİLENA dedi ki...

alemsiniz.yerim ben onun terliklerini.ayşencim bu kız çok kokoş yandın sen.... bizim ev de araba galerisi.:)))))

Robin Goodfellow dedi ki...

ordaki it satılıksa ben onu almak isterim :D
nancy de her zaman aynı yere yatar, dizimin kıvrıldığı yerin arkasına yatar kafasını da koyar veya tam totonun başladığı yerde yatar hanımımız :D
idil hanımdaki tokalar accessorize da yok valla bu ne koleksiyon :D

aysencifci dedi ki...

Semra'cım aslında hiç takmıyor! Sadece aldırıyor ve ortalığa saçıyor. Bir o kafasındaki taçı taktırıyor, o da "Prenses" olma sevdasına. Öptüm seni ve 2 bal böceğini.
Puck satar mıyım hiç?:)D Biz Nancy'yi alsak? Muratlarına erdirsek, torun torbaya kavuşsak?:)D
O tokalardan/takılardan birini resim çektirmek dışında taksa dişimi kıracağım. Hangisi lazımsa ücretsiz veririz vallahi. Öptüm seni ve Nancy'yi'de yaladım.

Primarima dedi ki...

Offff özledik harbiden rimadan gizli okuyorum yazıları gelince kapatıyorum.Görse varya kıyamet kopar kıyamet.
Havalar biraz daha geç kararsada atlasak gelsek yanınıza bir gün.Tontişide çok özledim inan ki :(

Yahu bu kadar şeker oyuncakları sen nerden buluyorsun Ayşen o pelus prenseslere bayıldım ben neden bulamam böyle şeyler ki :)
Gerçi benim kızım oyuncak kıymeti bilmiyor sıpıtıp atıyor İdil oyun oynayan bir çocuk baksana...takmış takıstırmıs bırde topuklu terlik giymiş tam kız cocugu :)))

aysencifci dedi ki...

Ebru'm yok be anacım ne oynaması, hepsi bir ortaya dökülüyor, ben ayırıyorum, oynuyorum ve sonra topluyorum. Bizde hep niyetliydik size gelmeye ama araya hastalıklar girince bir türlü beceremedik. İnşallah eniştemiz iyileşince gelicez, sizi de ne zaman isterseniz bekleriz. Çok öptüm, anneanneye selam, sarı kuzuyu mıncırdık.

Adsız dedi ki...

bayılıyorum ben bu kıza süsüne püsüne yaaaa.ve oyuncaklarına benide benide benide alsanıza nüfüsunuza:)

aysencifci dedi ki...

Selda'cım bugünde kutu oyunu aldım, sekreter arkadaş "kızın olabilir miyim?" dedi, gel seni ve Asya'yı da nüfusuma yazdırayım. Kızları seviyorum ya! Öptüm