6 Ocak 2011 Perşembe

Manyak köpek

Siz bakmayın bu uyuşuk duruşlu fotoğraflarına! Arada dönemi geldi mi, gerçi bu dönem işi dişilerde olur ama bizimki zaten bir tuhaf olduğundan bazen ille bir sevi.ş.gen dönemi geliyor, azıyor.

Biz bu şerefsizi - Ata'nın (Demirer) o bayıldığım tiplemesi Veteriner Niyazi Gül gibi oldu- aldığımızdan bir süre sonra veterinerimize sorduk, çiftleştirelim mi diye. Öyle ya, torun torbaya karışacaktık vs. Fakat veterinerimiz bu şapşalın beni karısı zannetiğini, bu sebeple Derviş'e gıcık olduğunu, o yüzden adamcağız ne zaman oturduğu yerden kalsa dünya kadar boş koltuk olsa ille gidip Derviş'in koltuğuna oturduğu, yatakta ille Derviş'in tarafında yattığını söylemişti. Bir kez çiftleşirse bir daha zapt etmeniz daha zor olur dedi. Kısırlaştıralım mı dedik, erkek köpeklerde gerek yok, dişilerde tehlike var kısırlaştırılmazsa kanser oluyorlar dediydi. Bizde bu yüzden bugüne dek oğlanı saf haliyle bıraktık.

Fakat bu zottik dediğim gibi dönemleri geldi mi bizim kızların - Ece, Nilgün-, ablamın , artık dişi kimi bulursa üstüne sıçramalar, tuvaletten kullanılmış tuvalet kağıdı kaçırmalar - ıyyy iğrenç demeyin- vs yapar. Bizde bu yüzden tuvalet kapıları hep kapalıdır ama bazen unutuyoruz kardeşim!

Hafta başında bizim tuvaleti açık bulamayınca annemlerin tuvalete dalmış, Deida sabah kalkınca bakmış koridorda tuvalet kağıtları. Yemiyor, sadece ağzıyla koridora taşıyor gerzek!

Salona gitmiş ki bizim salak, tuvaletteki çöp kovasının kapağına kafayı daldırınca kapak kafaya geçmiş, onu çıkaramamış ve kafasında kapakla salonda melul melul oturuyormuş !

Ahhh, evde olup o halinin fotoğrafını çekmek vardı!

Dün gecede yine unutulan bizim banyonun kapısından istifade etmiş, gece Derviş'in horultusundan uyanıp banyoya gidince baktım uyanık bu sefer çöp kovasını devirmiş, kapak düşünce gene tuvalet kağıtlarını taşımış:)D

Hiç yorum yok: