6 Temmuz 2012 Cuma

İdil'in kitaplığına son eklenenler

Ne zamandır kitaplarımızdan bahsetmemişim! Ne ayıp! Halbuki her hafta bir kitap alınıyor, kendi seçiyor.
İşte son eklenenler
Shakespeare'den seçme hikayeler. Fakat bize biraz büyük geldi ama İdoş Romeo ve Juliet'i çok sevdi. Ben okuyup özet geçiyorum böylece dinliyor ve kulağında kalıyor.
Yeni bir seri. Mine ve Sihirler. Minik bir peri ve kısa hikayeler. Çizimler çok güzel, öyküler sevimli ve akılda kalıcı. İdil çoook sevdi.

Olmazsa olmazı Winx serisi. Bunlarda uyku öncesi okumak için uzun ama okuma yazma öğrenirse kendi severek okur. Şimdi de yine ben okuyup özet anlatıyorum o da resimlere bakarak kendi hikayelerini yazıyor kafasından:)D
Bu serinin resimleri az, hikayeler biraz uzun ama mesela En kestirme yol kitabında arkadaşına ev işinde yardım etmemek için yalan söyleyen kahramanımızın başına öyle şeyler geliyor ki hem daha çok yoruluyor hem de yalan söylemesine neden olan denize girme planını uygulayamıyor. Hayır hayır hayır ise çocukların en sevdiği itiraz işine yakından bakıyor. Biz sevdik.
Bu kitaplar ise herrr gece bitene kadar 2 ya da 3'er hikaye okunarak bitirilen Masallar serisi



Bu favori kitaplarına bayılan İdoş:)D
Saadet Teyzemizin hediyeleri 3  boyutlu kitaplardan Afacanların Ağaç Evi
 Oynaması keyifli
 İspatı
Yaramaz Penguen kitabının hikayesi ise kardeşi henüz yumurtadan çıkmamış Penguen'in kardeşini koruma çabası. Resimler güzel, hikaye kısa.

Aman da aman, en sevdiğimiz Prensesler kitabı. İçinde bir sürü süpriz var. Yüzük kartonu, çanta, masallardan parçalar, davetiyeler, peri listeleri ve süpriz 3 boyutlu şato.


 Harika çizimleri ile Rapunzel.

Çıkartmalı kitaplardan en güzelleri Evim Güzel Evim. Küçük mobilya ve aksesuarları kitaptaki evlere yapıştırarak kendi evini dizayn ediyorsun. Saatlerce oynadı ve halen oynuyor.
 Aaaa, bir kurt girmiş sanırım o dolaba
 Bu da kim?
Bizim kurtmuş meğer, kımıl zararlısı kurt:)D

Hiç yorum yok: