1 Temmuz 2011 Cuma

Ağlamıycam işte!











Hala inanamıyorum! Kızımı kreşe vereceğim. Geçen haftalarda vesikalık resim çektirdik, kendimi tutamayıp ağlayacaktım! Bugünleri de gördük ya, bin şükür!




Kuzum, birtanem bu sene kreşe başlayacaksın.



O çok istediğin "arkadaşların" olacak bol bol. İlk tepkin "En güzel elbisemi giyeyim, tüm takılarımı takayım. Ya öğretmen beni beğenmezse?" oldu ama babanla ve teyzenle seni yazdırmayı düşündüğümüz okula gittiğimizde korkudan içeri giremedin:)



Sonra teyzen seninle okulu turladı, kapıda durdu da içeri bakabildin.



Ancak bu okul hem tam gün hem eve uzak hem de tuzlu olunca ilk günden aklımızda olan evimize yakın, yarım gün olan yere gittik. İlk başta telefonda "yaş" dolayısıyla almayacaklarını söyleyen okul, oraya gidince "alırız" dediler. Şansımıza sınıf kapısı açıktı ve teyzen ve ben seni içeri soktuk. Oyuncaklar, minik masa-sandalyeler, faaliyet köşeleri, hamurlar.. Uzun uzun inceledin, sevdin, korkunu attın.



"Ne zaman başlayacak okulum?" diye sorup duruyorsun.






Vesikalık çektirmeye gittiğimizde kocaman kız gibi fotoğrafçının şöyle yap böyle dur demesine itaat ettin, mızıklanmadın. Hele çıkan pozları görünce babanla yamulduk. Şimdi biri benim karşımda duruyor, baban senden korkusuna (çünkü kimseye resimlerinde verilsin istemiyorsun ama teyzen ve dayın her 2 pozundan da aldı. Halan da herhalde yarınki kızlar günümüzde alır) sadece küçük vesikalıklarını aldı. Bilgisayarının kenarına koymuş, bakıp bakıp sırıtıyormuş.




Ahhh kara kuzum benim, seni o kadar çok seviyoruz ki! En büyük hayalim de seni Cambridge Üniversitesi'nden burslu mezun etmek...

4 yorum:

Robin Goodfellow dedi ki...

bu blog okur-yazarlığı çok acayip bişey yahu, bir sürü hayata misafir oluyorsun. Şimdi İdil'e bakıyorum da, nasıl ne zaman büyüdü kocaman çıkmış fotosunda :)

Belkıs dedi ki...

Yavruuu okullu olacakk, hayırlı olsun ayşencim ve hayallerinizde gerçekkk :)

annesiningülü dedi ki...

allah gönlüne göre versin canım :)
büyümüş annesi o nasıl poz öyle, bayıldım :))

aysencifci dedi ki...

Öyle Ayşegül, bak sende öyle böyle derken artık evlendin! İyi ki bloglar var, iyiki blog arkadaşlarımız var, iyiki sende varsın!
Belkıs'cım hepimizin hayallari gerçek olsun ama en çok yavrularımı mutlu ve huzurlu olsun.
Bahar'cım aminnn. O poza hep bayıldık vallahi ne yalan söyleyelim:)))