3 Eylül 2012 Pazartesi

Herşey belirsizmiş,ne gam!

Belirsiz olan ne? Okul durumu.
İdil Aralık başı doğumlu olduğu için normalde ben bu yılda okula vermeyi düşünmüyordum. Sonra Tayyipzede olunca "mecbur" kaldım diye düşündüm. Bu arada anaokulu döneminde samimi olduğum ya da en azından benim öyle sandığım bazı velilerle öyle ilginç şeyler yaşadım ki. Arkadan iş çevirenler, normalde görüşmediği insanlarla sırf okul yüzünden içli dışlı olanlar, edindiği bilgileri kendine saklayanlar, aramayıp sonra da "ne biçim kadınsın, öldük mü kaldık mı bir aramadın" diye üste çıkmaya çalışanlar, okulu yaptıranın ailesini bulup telefon açanlar... Şok oldum. Ben ya çok salağım ya da millet çakal olmuş anasını satayım!
Neyse, anaokul öğretmeni rehber öğretmenin tavsiyesi ile rapor alıp çocuğunu 1 sene daha geç başlatacağını haber verince bende aynen o yöne döndüm. Bakalım eğer rapor işini halledebilirsem ve eğer okul bunu onaylarsa bu sene de anaokuluna gideceğiz.
Herşey halen belirsiz ama biz bunu sorun edip evde pinekler miyiz? HAYIRRRR.
3 şilahşörler olarak Beyoğlu nostalji gezisi düzenledik. 2 kızımız ve biz 3 kart kadın tüm Beyoğlu bijuteri ve aksesuar mağazalarının tozunu attık, yemek yedik,kitapçıları gezdik, San Antuan kilisesine gittik. Kızlar dönüşte arabada sızdılar ve enerjilerini topladılar ama biz perme perişan olduk.

Olsun! Değdi. Yine çok güldük, yine çok eğlendik. Torbalardan da belli olduğu üzere hasılat ve ganimetlerde iyi yani..

2 yorum:

keyf_i sibel dedi ki...

keyfiniz artsın,katlasın...çok tatlısınız...

aysencifci dedi ki...

Hep birlikte Keyf_i sibel. Teşekkürler.