7 Ağustos 2012 Salı

3 silahşörler

Beni eskiden izleyenler bilir, hepi topu 2 dostum vardır. Bunlardan biri orta 1'den, diğeri lise 1'den beri arkadaşım.
Dost edinmek zordur. Hele ben kendimi çok kolay açmam, açamam.Önce karşımdakinden iyice emin olmalıyım. İnce ince elemeli, sıkı sıkı dokumalıyım. Ondan sonra ise eğer dost olduysak nerde olursa olsun, ne şart altında olursa olsun yanında olurum. Kararına katılmasam da gene de yanında olurum.
Bu 2 has arkadaşımla da böyle. Yurtdışına gittiler, evlendiler, boşandılar, çocuk sahibi oldular, en kötü günlerinde de, en mutlu günlerinde de birlikteydik. İkisi ile de kısa birer küskünlük yaşadık, en çok sevdiklerimden en çok kırıldığımdan bu kısa aralar beni çok üzdü ama çok şükür şimdi ikisi de yanımda. Biri hafta içi 1 gün izin yaptığından, diğeri ise faal sosyal hayatı nedeniyle pek sık buluşamıyoruz ama birbirimizi ses tonundan, bakışından anlayan başka kimse yok. Bir " gel" lafı yeter bize, toplanır ve ne gerekiyorsa yaparız. Geçenlerde ben annemi bırakmayayım diye ve annem de kızları görünce çok mutlu olduğu için bizde toplandık. Birinin çocuğu üniversiteye gittiğinden (liseyi bırakıp evlendi) bizde diğer has arkadaşımın 10 yaşındaki kızı da geldi. İdil için tam rol model, Nilsu ne yapsa o da yapıyor, Nilsu da İdil'le bebek gibi oynuyor.
Üçümüzün de doğum gününü bir kutladık. Eğlendik, bol bol dedikodu yaptık,eski günleri andık, güldük durduk. Çok iyi geldi o gün hepimize.



 Kızlar mum üflemeden hiç olur mu? Tam 4 kez mumlar yandı, üflendi.


 Bizim 14 yıl önceki hallerimiz






Hey gidi günler:)D

4 yorum:

hepsusluydum dedi ki...

:))Mutlu yıllar üçünüzede..Ne güzel düşünmüşsünüz..
Yıllar çok acımasız değil mi?
Çok öpüyorum sizi,bu arada çok özledim.Çabuk gelin...

tatlıhayat dedi ki...

Ah gidi gençlik ahhh,ne güzelmiş eski resimler...

Venüsün Dünyası dedi ki...

Musmutlu yıllar sizin olsun dostluklar gerçekten kolay kurulmuyor maşallah ;) Bir bayram hediyesi veriyorum çekilişime katılmak ve beni de ziyaret etmek isterseniz bloguma beklerim sevgiler :*

aysencifci dedi ki...

Zerra'cım sus sus..Hakikaten yıllar çok çabuk geçti.
Ablacım hiççç zorma...
Venüs'ün dünyası hoşgeldiniz, en kısa sürede geleceğim.