13 Eylül 2011 Salı

Şimdi okullu olduk!!


Dün anasınıfına kayıt için uğradık, sadece öğretmenin adını ve saatleri öğrenmek için saat 09.00'dan 11.30'a kadar bekledik, yorulduk, strese girdik.
Bugün her zamankinden 1 saat önce 07.15'te uyandı.
Dünden saçlarını yaptırmıştı örgü örgü Deida'sına, bugün ise en yeni elbise ve ayakkabısını giydi, heyecanla gittik.

Öğretmeni Reyhan Hanım onları içeri aldı, terliklerini giydiler, ayakkabılarını dolaba koydular. Sınıfın kapısı kapandı ve biz Deida ile ağladık sevinçten:)))


İlk arkadaşları Işıl ve Mehmet'i buldu.




Bir ara pencereden öğretmenleri dışarıda bize baktırdı, 1 saat sonra çıktılar.

Derste resim yapmışlar ve çıkar çıkmaz ilk söylediği şey


"Ben küçük bir sanatçı oldum"




Okulun korktuğu gibi bir şey olmadığını anlayınca dışarı çıkar çıkmaz sevinç dansı yaptı. Cambridge'lerden mezun olsun inşallah!!!









8 yorum:

Unknown dedi ki...

güzel kızım ilk basamak sana hayırlı uğurlu gelsin dizi dizi diplomalarınla başarılarınla gönlünce sağlıklı sevdiklerinle gönlünce bir eğitim hayatın olsun :)
Funda Teyze :)

annesiningülü dedi ki...

hadi bakalım hayırlı-uğurlu olsun :)

hepsusluydum dedi ki...

Ah benim bademim..Ne güzel bir duygu bizim için değil mi Ayşen? O bizim kıymetlimiz, mücevherimiz..Ben de okulda öyle heyecanle saat 12'yi bekledim, İdil'in yanına geleceğiz diye..Fakat abin gelip sadece bir saat kalmış oklulda deyince, üzüldüm..Ama fotoğraflar bana ordaymışım gibi hissettirdi..Valla bakınca gözümden yaşlar aktı..O gece geldi aklıma, arabada ki hani sen, ben,Gencay arka koltukta...Çok şükür bugünleri gördüğümüze..İnşallah Cambridge'leri de görürüz..
Yerim küçük sanatçıyı..Sizi çok seviyorum:))

Anne İş'te dedi ki...

Ayşen'cim,başarılı ve mutlu bir eğitim/öğrenim hayatı dilerim prensese.Çok şükür bugünleri gösteren Yaradan'a...Daha nice güzelliklerini görelim..Sevgiyle

Belkıs dedi ki...

oy kuzummm, hayırlı uğurlu olsun inşallahh, ne güzel başlamışsınız ayşencim öperim ikinizidee

Adsız dedi ki...

Üniversteye başladığı günleride görürsünüz inşallah annesi.Benim kızımda böyleydi ne çabuk büyüdüde şimdi üniversite için yurtdışına uçtu aklım almıyor.Zaman çok çabuk geçiyor,okul hayatında başarılar diliyorum cimcimeye♥

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

NE MUTLU NE MUTLU..
EN GÜZEL ANLAR BUNLAR..
YA SEN
nasıl güzel,
nasıl güzel gördüm seni !!
mAŞALLAH AYŞENCİĞİM..
Harika görünüyorsun ....
daha nice güzelliklere
sevgiler tüm aileye ..

aysencifci dedi ki...

Funda'm içten olduğunu candan bildiğim dileklerin için teşekkür ederim. Sen kıdemlisin anacım zaman zaman başvurucağız sana:)) Öperim ana-kız sizi.
Bahar'cım çok sağol.Siz alıştınız sıra bizde. Öpüyorum o güzel kızımızı ve seni.
Zerra'cım canımız, sağol varol hep bizimle! Ya, bizimde hep aklımıza geldi o gece bebek düştü diye ağlaya ağlaya hastaneye gidişimiz, sonra hastane bahçesinde birbirimize sarılıp ağlamamız. Çok şükür Rabbim'e bugünleri de gördük. Darısı Cambrigde mezuniyetine inşallah!
Dijle'cim amin amin canım hep beraber!Ezo'nun okul için çektirdiği resimi görünce eski yazıların ve resimleri aklıma geldi. Ne güzel sanal da olsa bir çocuğun büyümesine tanık olmak. Uzakta olsak, hiç tanışmasak ta hep biryerlerde kendi çocuğumuz gibi sevdiğimiz çocuklar, arkadaşımız kadar sevdiğimiz insanlar var. Yaradan'a her zaman şükrediyoruz. Öptük sizi ana-kız.
Belkıs'çım sende alışacaksın ve Ece'de alışacak. Koşa koşa okula gidecek. Hiç merak etme canım. Herşey zaman ilacıyla yoluna girecek. Sizde azıcık resim koyun lütfen de o güzeller güzelinin son halini bizde görelim. Özledik vallahi. Öpüyoruz ikinizi.
Red Riding Hood, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Bende sizin kızınızın kalan eğitim hayatında çok mutlu ve çok başarılı olmasını temenni ederim, sevgilerimle.
Nunu'cum boğaz güzelimiz, sağol güzel dileklere, sözlere. Utandırdın beni:)) Çok teşekkürler tekrar tekrar canım. Öptüm seni.