13 Nisan 2009 Pazartesi

Buluşmalara devam















Doyamadık biz buluşmalara!
Çünkü her iki blog arkadaşım Figen ve Ebru aynı bloglarındaki gibi samimi, candan, güleryüzlü insanlar. Kızlarımız da yaşları çok yakın, hatta Rima ve İdil aynı gün, aynı hastanede doğduklarından çok çok çok iyi anlaştık, hatta kaynaştık, fokurdadık.

Cuma günü biricik Ebru'muz ve Rima'mız bize geldi, yedik içtik, kızlar deli gibi oynadılar, zıp zıp zıpladılar, Potuk'a tam BEŞ (5) poğaça yedirdiler, fil izlediler, hamurlarla oynadılar. Onları izlerken kendimizden geçtik.
Ebru'cum çok zarif hediyeler verdi bize.
Bana şahane bir kolye, İdil'e de Mickey ve arkadaşları piknikte tablosu ile Maisy ve Panda cd'si.
Arkadaşlar, Ebru'muzun çok maharetli elleri var ve linke tıklayıp yaptığı birbirinden güzel eserleri bir görün. Çocuğunuza, eşinize, dostunuza çok şık, gönül rahatlığı ile verebileceğiniz çok güzel bir hediye alternatifi, bence muhakkak deneyin, sonra bana dua edersiniz.
Ebru'cum kolyeye bayıldım ama İdil Mickey tablon kurusun diye balkonda durduğu için görmemişti, dün akşam odaya asmak için çıkardık, elinden düşürmedi, öptü öptü durdu. Yerine astık tabloyu diye 1 saat ağladı. Yattığı yerden "Maykii de bennen yatiyooo, deyzide bennen yatiyooo, pulutoda bennen uyuycaaak" dedi durdu. Çok sağol, ellerine sağlık canım.
Cumartesi ise Figen, Gülay ve İrem'cimle buluştuk. Kızlar bu sefer Zuzu Cafe'de sadece cee deyip oynadılar, bir sürü oyuncak olunca tabii hep ayrı ayrı takıldılar, oyuncakların tadına baktılar, bizde en nihayet uzun uzun sohbet ettik Figen'cim ve Gülay'la. Figen'cim bana çok şık bir kalpli çerezlik, İdil'e de çok güzel bir bez bebek , Gülay'da İdil'e çok güzel bir bluz getirmiş. Çok mahçup oldum. Bunların fotolarını çekemedim ama yarın söz eklemeye çalışacağım.
Annelerin ne çok ortak noktası var şaşırdık, çalışma hayatı, komşuluk ilişkileri, 4 ayaklı evlat sahibi olmak, kız annesi olmak derken 4 saat hiç durmadan konuştuk.
İyi ki sizleri tanıdım, çok memnunum arkadaşlarım.
Eyyy blog alemi iyi ki varsın, bak sayende ne güzel insanlarla tanıştık, dost olduk.
Kızların oyunlarının seyrine ise doyum yoktu.
Figen'cim iznini almadan senden 2 resim arakladım, buraya koyuyorum. Kusuruma bakma e mi?
Figen'cim ve Ebru'cum her ikinize de (Gülay'a da ayrıca gevezeliklerime tahammül ettiği için) teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Umarım dostluğumuz uzuuuuuun yıllar devam eder.

5 yorum:

Primarima dedi ki...

:)))
uzaklara gidicen diye biraz buruk olsamda,daha çok görüşürüz inşallah diyorum.İdilin tabloyu sevmesıne cok sevındım gercekden:)
Övgü dolu sözlere ise çok ama çok teşekkür ederim.

benimkuzum dedi ki...

iyi yapmışsın neden kusura bakayım ,
uzun yıllar için kocaman bir amin diyorum öptüm ikinizide :)

aysencifci dedi ki...

Ebru'cum ne uzağı:) bir minibüse bakar. Balkon keyfi yapmaya gelicen, sahil dibimde, kızları indiririz. Söz ver:))
Figen'cim sizin zarif hediyeleri unuttum yazmayı, sonradan ekledim:(( Çok özür dilerim arkadaşım:((
Sevgiler,

NlyStyle dedi ki...

ne de güzel dostluğunuz var istanbulamı taşınsam ne

aysencifci dedi ki...

Merhaba Moda-Yemektarifleri, hoşgeldiniz sayfamıza.
Ne zaman isterseniz buyurun İstanbul'a:))