11 Mart 2012 Pazar

Bu ayakların sahibi ne yapmaktadır?

Cuma günü gelen Deida'sı ile keyfi yerine gelen zottik bu aralar neler mi yapıyor? Her ne kadar "eski güzel günlerini özlese de"
Ko.zzy'de keyif, kum boyama
Evde Potuk'la top oynama
Teyze'sinde dikiş işi
Pazar günü ise sabah bizim kızlarla kahvaltı, öğlen anaokulundan arkadaşı Eren'in doğum günü, akşam C.arrefour'da alışveriş, balık ve banyodan sonra zızzzz uyudu:)
Başlığa gelince bu ayakların sahibi sefileş Potuk'la top oynarken topun yatağın altına kaçması sonucu, vileda sopası ile top çıkarmaya çalışırken sefileşte heyecanla topun çıkarılmasını beklemektedir. Yarım saat top oyunundan sonra yorulunca topu alıp saklayarak İdil'den kurtulmaya çalışması ise başka bir konu:)D

Öğretmeni Reyhan Hanım'la

Anne-kız

Top oynama seansı





İdil'in diktikleri




Kum boyama

Araba delisi

Derviş'i gezdiren şoför


Çıkan kafalara vurmaca

Kurbağa vurmaca



 Balkabağı arabası sürmece


Tarihe not ,

biz ne kadar söylesekte asla yanlız yatmak konusunda adım atmayan İdoş, öğretmeni söyleyince 4 gecedir kendi odasında kendi yanlız yatıyor!

3 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Ayşencim ne kadar büyümüş İdil..Maşallah...
Seninde saç rengind eğişmiş..Ve çok yakışmış inan..Ben çok beğendim.Koyu renk insanı daha genç gösteriyor gerçekten..
Birde idilin odasında ranza mı var..Bizde kızlara düşünüyoruz ama henüz erken diye düşünüyorum.Üst katta yatacak olan düşer mi falan..Yada üstte ben yatacam diye kavga ederler mi?

Adsız dedi ki...

Çok tatlısın İdil cimcimesi :D

aysencifci dedi ki...

Dilek'cim al ranzayı vallahi. Biz çok memnun kaldık, kavga çıkarsa sırayla üstte yatarlar olur biter. Düşme felan olmaz, çünkü yanında korkuluğu var üstteki yatağın. Çok öptük siz 3 güzel kızı.
Ashley, teşekkürler:)D