19 Mayıs 2011 Perşembe

Nice yıllara Meleğim




Bugün benim Meleğim, canım, bizim ailenin Noel Annesi (Her zaman eli-kolu dolu geldiğinden dolayı) ablamın doğum günüydü.


Ablam diye demiyorum ama aramızda 6 yaş fark olmasına rağmen her zaman benden genç görünür, bakımlıdır, sağlık gurusudur, zevklidir, organizatördür, Hızır gibi her zoruma yetişir ve benim annem gibidir. Annem malum 79 yaşında olduğundan senelerdir elini eteğini her dünyevi

işten çekmiştir. Ablamsa hasta bakıcı, pazar yapıcı, doktor gezdirici, Deida yokken İdil'e bakıcı, her tür gizli ve açık organizayonu planlayıcı, güzel gezici (günde en az 2 kapı yapar), emekli bankacı, her işe eli yatkın, acaip zevk sahibi, iyi terzi, şahane takı yapıcı, mefruşat, tahta boyama uzmanı, şifalı ot tanıyıcı, evde bile kendi nemlendiricisini yapabilen bir Melek'tir. Adı gibi Gülyüzlüdür, hiç hayır demez. Telefonu durmadan çalar, muhakkak biri fikrini sorar, akıl alır, o ise ağzı sıkılığı ile bir numaralı dert dinleyicidir. ABLACIM NE MUTLU Kİ BENİM ABLAMSIN, SENİ ÇOOOOOKKKKK SEVİYORUM. NİCE SAĞLIKLI, MUTLU SENELERE ENİŞTEM VE BİZLERLE. ASUDDDDEEEEMMMM.!

4 yorum:

annesiningülü dedi ki...

uzun ömürler dilerim hem ablana hem sizlere :) mutlu yıllar :)
benimde ablam olabilirmi ? :) Yağmur kendine bir abla istiyordu bende kendime istiyorum :))

tatlıhayat dedi ki...

Bak şimdi gene ağlattın beni,bir tanem benim ben de seni çoooooooook seviyorummmmm..

Unknown dedi ki...

sağlıkla sizlerle mutlu yıllar süper kadına :)

aysencifci dedi ki...

Bahar'cım ablam zaten herkesin gönüllü ablası, hele kızlara bayılır kesin Yağmur'a teyze, sana abla olur:)D
Asudemmmm, canım canım!
Funda'm hakketten süper kadın o:)D