25 Şubat 2011 Cuma

Babasının kızı

Derviş'in antisosyalliği dünyaca tescillidir. O kadar yatılı okuyan- bekar yaşayan bir adam olarak sadece 1 arkadaşı olması başka nasıl açıklanabilir?
Üstelik bu yegane arkadaşı bizim kapı komşumuz olduğundan beri kendisini unuttuk desek yeridir:)D
Ayrıca bu yegane arkadaşta 2 kedi ve 1 köpek olunca İdil'in de orda sık sık bulunması kaçınılmazdır.
Yazın son demlerinde baba kız 2 kaçak kendilerini yine Burak Amca'lara atıp, mısır patlağı yiyip keyif yapmışlar ama bizden gizlemişler.
Fotoları bugün Derviş yollayınca şaşırdım, ne ara bunlar gitmiş, üstelik makinanın saati gece 11'e yakın! İdil o saatte hayatta ayakta olmaz! Acaba makinanın saati mi yanlış?
Neyse, kediler pek resim çektirme işini sevmezler, hele biri Siyam kedisi olunca ara ki bulasın. Öteki bildiğin Garfield. Sarman ve şişko! Ben bayılırım kendisine ama bu şerefsiz erkek sever. Kadın gördümü kaçar. Dahası ben onu azıcık(!) sıkarak sevdiğimden beni gördümü tırrım tırrım kaçar.
Köpeğimiz ise Malta Terier'i. Potuk'un ilk aşkı ama aralarında 18 kg fark olunca, Ginger (köpecik) benim oğlana gıcık olur ve hırlar. Ama insan delisidir ve Derviş'e aşıktır.

Kedi köpek aynı evde nasıl olur diye soranlara.
Günger çok önceden vardı, Siyam kedisi Burak'ın annesinindi. Anne şeker hastası olunca tek başına bırakmayan oğul-gelin aynı evde yaşamaya başladılar.
Siyam Bıcır'da böylece aileye katıldı ama yüzünü hiç göstermedi desek yeridir.
Daha sonra Garfield bozması Tokaç sokak kedisi annesi tarafından giriş kattaki evlerinin balkonuna bırakıldı ve aileye katıldı. Hepsi kısırlaştırıldı.

Bıcır içlerinde en zayıf olmasına rağmen kız haliyle obez Tokaç'ı perişan eder. Resmen patileriyle döver.
Ginger uzun süre gelinle beraber yurtdışındaydı. Şimdi döndüler, önceleri kediler bir olup Ginger'i odaya almadılar vs.
Sonra Ginger onları hırlayarak kaçırdı.
Şimdi odaları paylaştılar.
Pek sorun olmuyor. Ama maceraları da bitmiyor.
Yazın ortalarında açık camdan etrafı kesen kedilerden Tokaç birden kendini 1.kattan atmış. Nükhet Teyze- anne- delirmiş tabii. Hepimizi aradı, apartman görevlisi alarma geçti. 2 gün aradık. Hatta Derviş ve Burak gece işten gelip aradılar.
Sonra otoparkın ordaki çimenlerden "miyavvv" diye açlık sesi gelince bulundu obez!
Nükhet Teyze birgün kapıyı çaldı. Telaşla Bıcır'ı -Siyam- bulamadığını söyleyerek bizim de aramaya katılmamızı istedi. Saatlerce aradık, en sonunda Nüket Teyze'nin kumaş yığınında maviş gözleri parladı da bulabildik.
İşte fotolar.

Ginger
Şımaran İdil
Mısır patlağı molasında baba-kız
Hık demiş durumu
Suya musallat olan Ginger
Şerefsiz Tokaç- AMA ÇOOOOK GÜZEL!!
Arka fonda Bıcır ve ön fonda ilacı yalama derdindeki Tokaç
Lavabodaki musluktan su içmeye bayılan Tokaç ve İdil eski günlerinden birinde.

Hiç yorum yok: